2016. augusztus 1., hétfő

Prológus

Sziasztok Drágaságok!
Hát itt is vagyok az első hosszabb történetemmel. Már régóta szerettem volna kitenni, de csak most szedtem össze magam annyira, hogy meg is tegyem. 
Remélem tetszeni fog nektek, és megajándékoztok majd néhány véleménnyel! Már így az elején elmondom, hogy a történet során majd néhányszor lehet, hogy szükség lesz a zsebkendőkre, de ez remélem nem tántorít el titeket!
Kellemes olvasást! 
Puszi; Virág.
Ui.: Egy kicsit hosszabb lett a prológus, mint terveztem, de csak így fért bele minden, amit akartam.
Ui2.: Kérlek jelezzétek, ha zavar titeket, hogy ilyen "Wattpad stílusú" a bejegyzés. Mármint, hogy ilyen részekre van osztva a szöveg. Mert ha igen, akkor ezután bekezdéses formában fogom írni, csak ezt jobban szeretem. A rajongók örült sikítozása töltötte meg az óriási stadiont. A színpadon álló öt fiú még most is alig hitte el, hogy az a sok ember miattuk van ott.
Miközben Liam felvezette a következő dalt, Harry az üvegében maradt néhány csepp vizet locsolta a mellette álló rajongókra, akik sikítozással és a tábláik lóbálásával köszönték meg neki.


A göndör az egyik színpadi elemre leülve hallgatta bandatársát, aki éppen a dal keletkezéséről mesélt. A figyelmét egy köhögés szerű hang zavarta meg. Oldalra pillantott, és látta, hogy megint Louis-tól származik. Már egészen megszokottnak számított, pedig Harry kérte a szerelmét, hogy menjen el orvoshoz, de Lou csak egy egyszerű megfázásként letudta a dolgot.


A fiú felkelt és odasétált Louis-hoz. Odaérve az alacsony fiú dereka köré fonta hosszú karjait, s nyomott egy puszit a nyakába. Ettől jóleső borzongás járta át Tommo testét. A rajongók ezt látva rögtön a 'Larry' szót kezdték kántálni, ezzel mosolyt csalva a két érintett arcára.


– Minden rendben Lou? – suttogta. – Végig tudod csinálni?
Egy picit le kell mennem, hogy igyak egy pohár vizet és kifújjam magam. De utána jövök és végig csinálom. – nyomott egy puszit a göndör arcára, majd besietett a backstage-be.


– Louis elment inni, és addig nem tudjuk kezdeni a dalt. Ezééért – emelte feljebb a hangsúlyt. – addig megkérdezném, hogy hogy vagytok Londoooon? – kiabált bele a mikrofonjába Harry, mire a kérdezettek ismét örült sikítozásba kezdtek.
Hát ahogy látom mindenki jól van. – vette át a szót a szöszi gitáros. Ennek nagyon örülünk és köszönjük, hogy itt vagytok ma velünk ezen a csodálatos koncerten. És ahogy látom már meg is érkezett az elkóborolt báránykánk, úgyhogy kezdhetjük is.
Még így előre megkérünk mindenkit, hogy kapcsoljátok be a telefonotokon a világítást és a dal közben majd azt mutassátok. – kérte Zayn a közönséget.  – Jöjjön a következő dal, ami nem más, mint a Little Things.


Mind az öten leültek valamelyik színpadi elemre. A rajongók szinte teljesen elcsendesedtek, amikor Niall elkezdte pengetni az első akkordokat.
Majdhogynem teljes sötétség borult a stadionra amikor Zayn belekezdett a dalba s vele együtt a rajongók is énekelni kezdtek. Csak a színpadon néhány reflektor és a telefonok fénye világított, melyek távolról csupán apró csillagoknak tűntek. 


A dal közben Hazz és Lou többször is egymásra néztek és egymásnak énekeltek. Már nem volt titok a szerelmük és szerették volna kihasználni, hogy a színpadon sem kell már titkosnak szánt jeleket használniuk.


Végre a rajongók is megkönnyebbültek, hogy Larry szabad lett. Örültek, hogy a két fiú kitartott egymás mellett a sok nehézség ellenére is, s végre boldogok lehetnek. Talán még a legnagyobb anti-Larrysek is megenyhültek, hiszen a rajongók mindig azt tartották, hogy számukra a fiúk boldogsága a legfontosabb, és ha ők együtt boldogok, akkor azt úgy kell elfogadni, ahogy van.


A dal végeztével meg is történt a következő Larry pillanat. Egy apró puszi Louis-tól Hazz ajkaira. Az örült sikítozással egybekötött reakció kifejezés most sem maradt el.


– Köszönjük ezeket a gyönyörű pillanatokat nektek! – szólt bele a mikrofonjába Louis. – Én személy szerint nagyon szeretem Londont és az itteni közönséget is, mert mindig nagyot és emlékezeteset tudtok alakítani. Köszönjük!


Zayn fel-alá sétálgatott a színpadon, miközben a következő dalról beszélt.
Ez a szám egy kicsit pörgősebb, és pont ezért jó lesz felrázni a hangulatot. Emlékszem, még Louis-val közösen írtuk a turnébuszban.


A rajongók örült sikítozása miatt Harry oldalra kapta a fejét, ahol olyan látvány fogadta, amire nagyon nem számított. Louis ájultan feküdt pár méterrel mellette. Azonnal ordított Liam-éknek, majd gyorsan odarohant a szerelme mellé. Ellenőrizte a légzését – ami szerencsére normális volt –, majd elkezdte rázogatni a vállát.


A rajongók sikítoztak és sírtak, mert nem tudták, hogy mi történik Louis-val. Megijedtek, ahogy a többi fiú is.


Közben Niall már ott is termett mellettük egy pohár vízzel. Kicsit meglocsolták Louis arcát, minek hatására enyhén nyitogatni kezdte a szemeit, de aztán vissza is csukta. A göndör lassan felemelte és kivitte a backstage-be, a többi fiúval a nyomában.


– Hívjatok mentőt! Kórházba kell vinni. – kiáltotta el magát.

Liam azonnal hívta is a segítséget, közben Harry pedig bevitte Louis-t az öltözőjükbe. Próbálta ébresztgetni, s ennek hatására ki is nyitotta a szemét.

Mi történt? – kérdezte meglepetten.
Elájultál a koncert közepén. Mindjárt itt a mentő és bemegyünk a kórházba.
Felesleges. Csak elájultam, de már rendben vagyok. A rajongók számítanak ránk. – próbált felülni a kanapén, de megszédült, ezért inkább vissza feküdt.
Látod, hogy nem vagy rendben?! Csak úgy nem ájul el az ember. Köhögsz is már elég hosszú ideje, ezért nem fogod megúszni a vizsgálatot! – beszélt hozzá teljes komolysággal, így Louis jobbnak látta nem ellenkezni. – Féltelek Kicsim. – nyomott egy puszit Tommo homlokára.


– Itt is vannak. – nyitott be Liam az öltözőbe.
Gyere Lou-m, kiviszlek! – emelte fel menyasszonyi pózba, majd kivitte az autóhoz. Betette az ágyra, majd elindultak.


Az út alatt kikérdezték Louis-t a fájdalmairól, illetve hogy ájult-e már el mostanában. Kiderült, hogy most először ájult el, de már régóta köhög és fáj a mellkasa. Ezért a kórházban először mellkasröntgenre vitték.


Harry-nek le kellett ülnije a váróban, ahova nemsokára megérkezett a többi fiú is.
Mi történt?
Tudsz már róla valamit? – huppantak le mellé.
Röntgenre vitték. Fiúk, érzem, hogy ennek nem lesz jó vége. Féltem.
Nyugi Hazz – ölelte át Liam a göndörkét. – nemsokára kiderül, hogy mi a baja.
Remélem.


Egy óra múlva már egy fehér és unalmas kórteremben voltak Louis mellett.
Jó estét! – lépett be egy az 50-es éveiben járó orvos kezében egy mappával. – Dr. Reed vagyok, Mr. Tomlinson orvosa.
Jó estét doktor úr! – köszöntek vissza.
Megjöttek Mr. Tomlinson vizsgálati eredményei. – kezdett bele a mondandójába
Mi a baja? – kérdezte Harry kétségbeesetten.
Mellkasröntgent és CT-t végeztünk a betegen egyéb kisebb alap vizsgálatok mellett. Mindkét vizsgálat megerősítette a gyanunkat abban, hogy Mr. Tomlinson rákos.


Ledöbbentek és alig akarták elhinni a hallottakat. Harry-nek már szinte a könnyei is kicsordultak. Nem akarta elhinni. Megérezte előre, hogy nem lesz jó vége.
És milyen fajta rákban, Dr. Úr? – törte meg a csendet Liam.
Carcinoma pulmonis-ban, köznapi nevén tüdőrákban. És az utolsó stádiumában. A betegséget a kezdeti szakaszban nagyon nehéz észrevenni, mert tünetmentes, de ilyenkor általában váratlanul jelentkezik és gyorsan rontja az állapotot.


– Úr isten! – kapott Harry a szája elé. Nem is tudta, hogy mit mondjon.
Megértem, hogy ez most váratlan, de kötelességem tájékoztatni mindenről magukat. Ha bármi kérdésük van nyugodtan keressenek, bármikor szívesen válaszolok. Most már késő van, ezért hagyom magukat pihenni, holnap reggel pedig minden információt elmondok.
Köszönjük Dr. Reed!
Igazán nincs mit! Jó éjszakát! – lépett ki az ajtón.
Magának is! – köszöntek el.


Miután az orvos kilépett, Harry-nél elszakadt a cérna. A kezeibe temette az arcát és zokogott. Túl sok volt ez neki. A többiek is le voltak sokkolva. Csak néztek ki a fejükből és próbálták feldolgozni a hallottakat.

Hazz  – suttogta Tommo, mire az említett könnyes szemekkel felnézett rá. – Ne sírj Kicsim, minden rendben lesz!
Már hogy lenne minden rendben?! – horkant fel. – Rákos vagy Louis! Utolsó stádiumban... Nem lesz itt már semmi rendben! – kelt ki magából. Louis gyengéden megsimogatta a hátát, mire Hazz újra ránézett. – Sajnálom Életem, de nem akarom felfogni, hogy ez történt. Nem bírom elfogadni. Nem lehetsz ilyen beteg. Nem... – folytak még mindig a könnyei.
Semmi baj, megértem, hogy váratlan volt, hiszen nekem is. De tudod mi a legfontosabb?
Mi? – törölgette a szemeit.
Az, hogy kiélvezzük a maradék időt. Hogy boldogan töltsük el. Ha nekem Isten csak ennyit adott, akkor szeretném boldogan a szeretteim és a barátaim között eltölteni.
Igazad van Életem. Így lesz. Megpróbállak a lehető legboldogabbá tenni. – nyomott egy puszit Lou arcára, aki ettől elmosolyodott.


12 megjegyzés:

 1. Nagyon tetszik az oldal!
  A fejléc pedig isteni és csodaszép!
  Nem tudom,hogy fogom kibírni ezt a történetet,már a gondolatra a szívem szakad meg.hogy Hazza egyedül marad,neki kell Lou!
  Szólj ha sok belőlem,mert mindig írni fogom,hogy nekik boldogan együtt kell élni:)
  Tetszik az írásod és szívesen olvasom!
  Puszi Szuzi

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Sziaa :)
   Örülök, hogy tetszik, és köszönöm! Minden tudásomat beleraktam.
   Igen, ők egymáséi, most és mindörökké. De sajnos néha közbeszól az agyam, hogy írni kellene egy ilyen sztorit is... Hát már előre szomorú.
   Sosem lesz sok belőled, mert én is ezen az elven vagyok, csak hát ezt most meg kell írnom, mert nagyon jön az íhlet.
   Örülök, hogy tetszik, és köszönöm, hogy olvasod!
   És a komit is köszönöm!
   Puszi; Virág ❤

   Törlés
 2. Már most imádom 😍 persze nagyon rossz hogy Louis rákos de legalább Harryvel tolti a maradék idejét az életéből :) olvastam régen egy hasonló Larryt csak ott Harry volt beteg. Hát bőgtem rendesen pedig csupán 10 rész volt. Kíváncsi vagyok milyen lesz a történet 😊 várom az első részt 😍

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Sziaa :)
   Juj 😍 köszönöm!
   Igen, valóban rossz, de most ez van... És igen, minden pillanatban együtt, hogy legalább az utlsó hónapok gyönyörűek legyenek.
   Régebben én is olvastam már azt a blogot. Hát rendesen sírtam, az biztos...
   Hát eddig nálam is 10 rész +prológus és epilógus van tervben, de ez még változhat.
   Sietek a folytatással!
   Köszönöm a kommentet!
   Puszi; Virág ❤

   Törlés
 3. Lenne még egy ötletem és ha gondolod megfontolod!
  Már olvastam olyan blogot ahol két féle volt a befejezés mondjuk egy rossz és egy jó!
  Utána még szavazást is indított az író,hogy kinek melyik tetszett jobban!
  Puszi

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én is olvastam már olyat, de nekem nem tetszett. Úgy gondolom, hogy egy történetnek csak egy igazi befejezése van. Egy olyan, amit az író az elejétől fogva kigondolt.
   Szerintem én nem fogom azt megcsinálni, de köszi az ötletet.
   Bocsi :(
   Puszi ❤

   Törlés
 4. Csajó kérem kitenni a rendszeres feliratkozók gombot amíg nem kezdek el még jobban bőgni, nehogy ne vegyem észre a homályos látásommal :D
  Awilda x

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Sziaa :)
   Kint van - ahogy már facen is mondtam -, de valamiért b*szik mutatni... Már próbáltam orvosolni a problémát, de ugyanolyan volt, mint most.
   Sajnálom, de így marad a gépes, vagy a link kimásolós feliratkozás.
   Puszi; Virág ❤

   Törlés
 5. Szia Drágám ❤ ( így foglak hívni, persza ha nem zavar.)

  1. ÚRISTEN ÚRISTEN

  2. Fenomenális lett. Szavakhoz sem jutok.

  3. Nem baj ha wattapad formába Irod, mert így is nagyon szupi lett.

  4. Én...annyira gyönyörű lett a vége. Bele sajdult a szívem.

  5. Megyek újra és újra olvasni.

  6. Szeretlek és imádlak. Csodás lett a fejléc és a Prológus is.
  Puszi 😘😘 😘 😘 😚 😚 😘 😘❤❤

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Sziaa :)
   Dehogy zavar!
   Örülök, hogy ennyire tetszett! Jó érzés látni 😍❤
   Én is szeretlek és imádlak Drágám!
   Köszönöm, hogy itt vagy és komizol! ❤
   Puszi; Virág

   Törlés
 6. Imádom. Nagyon tetszik ahogy írsz.Alig várom az első részt.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Sziaa :)
   Örülök, hogy tetszik!
   Próbálok sietni vele.
   Puszi; Virág ❤

   Törlés