2016. szeptember 11., vasárnap

4. Fejezet

Sziasztok Drágaságok! 
Elérkeztünk egy olyan részhez, ahol már történik 1-2 fontos dolog. De nem spoilerezem el... Szerintem imádni fogjátok! 
Köszönöm szépen a komit Vikimnek és Striczki Pannának facebook-on! (Amúgy ott is nyugodtam komizhattok, ha az jobb nektek!) 
Kellemes olvasást! 
Puszi; Virág


Hé Harry, nyugodj meg! – tette Liam a göndör barátja vállára a kezét. – Így nem értem, hogy mit akarsz mondani.
Van valamire szükséged? Mert akkor legközelebb behozzuk.
Azt hiszem nincs. De szólok, ha eszem bejut valami.
Rendben.

Ezután Zayn és Liam úgy döntött, énekelnek Louis-nak, hogy jó kedve legyen. Pont Harry háta mögött voltak, így valamennyire látták, hogy egymást nézik, s közben a göndör Louis kezét cirógatja.

Közben Niall is megérkezett. Zayn-ék már előtte beavatták telefonon a dologról, és Louis állapotáról is, úgyhogy mindent tudott, ami fontos volt. A fiúk néhány romantikus dal mellett döntöttek, hogy ezzel is megteremtsék Harry-nek a tökéletes alkalmat. A szöszi behozta a gitárját, és azon kísérte őket, s közben a refréneknél beszállt.

Elkezdtek énekelni. Harry és Louis közben szerelmes szavakat suttogtak egymásnak, s élvezték az egész szobát hangulatossá tévő dallamokat. Nem kellett sok idő, mire a göndör úgy érezte, eljött az idő.

Hazz nem tudott mit mondani. Annyira hirtelen történt minden, hogy teljesen lefagyott. Sírni akart, de nem tudott. Félt és ideges volt. Le kellett ülnie, mert azt hitte elájul.

– Lou... Louis
– Mi történt Louis-val? – térdelt le a most már ülő Harry mellé.
– Nem tudom. Mellette aludtam, és reggel eszeveszett csipogásra keltem. Nagyon megijedtem, és azonnal rohantam, hogy szóljak az orvosnak. Azóta nem mehettem be. Már fél órája bent vannak. Félek. Nem akarom elveszíteni. Még nincs itt az ideje. – nyögte ki a könnyeivel küszködve, s tenyerébe temette az arcát. Liam reflexből a hátára simította a tenyerét.
– Nem mondom azt, hogy minden rendben lesz, mert ez várható volt, de ne add fel a reményt Hazz! Nem szabad. Amíg látja, hogy te nem adod fel, addig ő is küzdeni fog. És ez a legfontosabb. Nyugodtan sírd ki magad, segíteni fog. – ült fel mellé, majd egy ölelésbe vonta a halkan zokogó Harry-t, aki azonnal bele is fúrta magát a barátja mellkasába. Jólesett neki, hogy ott volt vele Liam. Nem fogta vissza magát. Sírt. Elég rendesen, de ez most egyiküket sem zavarta, ahogy az sem, hogy a könnyektől egy nagy folt lett Liam pólóján. Néhány perc ölelkezés után már szinte teljesen le tudott nyugodni.

– Kell a gyűrű – nézett fel Liamre. – most azonnal el akarom jegyezni!
– Szólok Zayn-nek, hogy hozza el. Oké? – húzta elő a telefonját a szürke melegítőnadrágjának zsebéből, mire Harry bólintott.

A barna szemű felállt, majd kicsit odébb sétált a hosszú, fehér kórházi folyosón, és tárcsázta a szerelmét. Amíg a készülék kicsengett, megnézte a falat díszítő festményeket és képeket. Pár kicsengés után fel is vette a másik fél.

Amíg Liam telefonált, Harry idegesen sétálgatott fel-alá.

– Azt mondta, hogy mihelyst végez elmegy érte, és idehozza neked. – lépett vissza a göndörhöz.
– Köszönöm!
→←

Már vagy háromnegyed órája kint várakoztak, amikor kinyílt az ajtó és kilépett rajta a fehér köpenyes orvos megkönnyebbült arccal. Harry villámsebességgel termett előtte.

– Mi történt? Kérem mondjon valamit!
– Mr. Tomlinson-nak légzési nehézségei lettek – Harry azonnal a szája elé kapott ijedtében –, de orvosoltuk a problémát.
– De miért volt? Mármint hogyan? Meg... – hebegett össze-vissza.
– Nyugodjon meg. – tette a kezét Harry vállára. – Ez sajnos az állapotával járt. Nem jutott a tüdejébe elég oxigén. De kapott egy orrkanült, és így már rendesen tud lélegezni.
– Most hogy van? Ugye bemehetek hozzá?
– Az állapotához mérten jól van. Bemehetnek hozzá mindketten, de ne rohanják le.
– Rendben. Köszönöm Dr. Úr! – a választ már meg sem várva futott a kórterem ajtajáig. Félve, de belépett. Megkönnyebbülten sóhajtott fel, amikor meglátta, hogy Louis mosolyogva feküdt az ágyba. Nem szóltak semmit, csak megölelték egymást, majd egy szerelmes csók is helyet kapott.

Liam ezt mind mosolyogva figyelte az ajtóból. Mázsás súly gördült le a válláról, mikor látta, hogy Louis mosolyog és boldog. Bár tudta, hogy ez belül nincs így, de nagyon becsülte, hogy képes magában tartani.

– Oh, Istenem... Annyira szeretlek Lou... és sajnálom. – simogatta gyengéden az alacsonyabb oldalát, s újra ráhajolt az ajkaira. Szemeik automatikusan lecsukódtak, és egy új álomvilágba repítették magukat. A göndör fürtös gyengéden ízlelgette a vékony rózsaszín bőrfelületet, majd nyelvével beljebb jutott, s ezzel együtt Tommo-t is közelebb húzta magához. A fiú nem ellenkezett, sokkal inkább gyorsabb és vadabb csókcsatába kezdett. Furcsa volt Harry-nek a Louis arcáról az orrába vezető kanül, de nem foglalkozott vele, hiszen úgyis megszokja majd.
– Én is szeretlek. – suttogta a kis akciójuk végeztével. – De mit sajnálsz már megint?
– Miattam volt. Nem szabadott volna veled aludnom. Nem akartam rontani az állapotodon...
– Hé Kicsim – szakította félbe az ujját Harry szájára téve. – Ne gondold ezt. Nem miattad történt. Hiszen nem is csináltál semmit, csak átöleltél. Meg amúgy is nagyon tetszett a mese. Már amennyire emlékszem belőle. – nevetett fel, mire Hazz arcára is kirajzolódott egy kis mosoly. – De amúgy most mond meg, nem vagyok szexi az új tartozékommal? – utalt nevetve az orrába vezető csőre.
– De. Bár te mindenhogy nagyon szexi vagy.
– Valóban? – vette fel a perverz arcát. – Akkor a kórházi köpenyem is tetszik?
– Az a legjobb.
– És tudod, hogy nyitott a hátulja? Könnyen le tudnád szedni... – kacsintott Hazz-ra, mire Liam megjátszott köhintésének hatására mindketten az ajtó felé kapták a fejüket, ahol még mindig ott támaszkodott a barna szemű.

– Te... – hökkent meg az ágyban ülő Louis, és közben paradicsom szín öntötte el az arcát. – végig itt voltál?
– Igen, de nem mintha nem láttam, vagy csináltam volna még ilyet, csak gondoltam jelzem, hogy én is itt vagyok, mielőtt még kapnám az ingyen Larry pornót.
– Miért? Talán nem örülnél neki? Pedig én szívesen néznék Ziam pornót...
– Te beteg vagy Louis! – röhögött. – Mit csináltak veled, hogy hirtelen ilyen jó kedvű és perverz lettél?
– Nem tudom. De most sokkal jobban érzem magam...
– Hát pedig Lou, el kell hogy szomorítsalak: nem fogunk hancúrozni. – a csalódás szinte azonnal kiült Louis arcára.
– Pedig már hiányzik...
– Nehogy bevesd megint a kiskutya arcot, mert esküszöm, itt hagylak! – készült felállni, mire Tommo a csuklóját megragadva visszahúzta a székre.
– Jól van na! Majd legközelebb. De akkor cserébe kérek egy puszit!
– Kapsz kettőt is. – nyomott egy apró puszit Louis homlokára, utána pedig a szájára is.

– Na most, hogy ezt megtárgyaltátok, kijöhetnél velem inni egy kávét Harry! – takarva a telefonjára mutatott, hogy H értse a célzást.
– Oké. Lou, neked hozzak valamit?
– Egy forrócsoki jó lenne Baby...
– Jól van. Mindjárt hozom. – kiléptek a kórteremből, majd balra fordultak a folyosó végén található kávéautomatához.

– Zayn azt mondta, pár perc és itt lesz.
– Oké.
– Mit kérsz? – állt meg a gép előtt. – Fizetem.
– Egy Capuccino-t. Köszi!
– Akkor egy forrócsoki, egy Capuccino, és egy sima kávé.

– Megjöttem Baby. – lépett Liam háta mögé Zayn, majd átkarolta, és egy puszit nyomott a nyakhajlatába.
– Szia Zayn!
– Hello Hazz! Meghoztam. – vette elő a kis vörös dobozkát, melybe a gyűrűt tették.
– Köszönöm! – vette el, s kíváncsian felnyitotta. A fény abban a pillanatban megcsillant az ékszeren. A szín és a kő is tökéletes volt a mérettel együtt. Pont ahogy Harry szerette volna. Vissza csukta a dobozkát, majd a nadrágja zsebébe csúsztatta.
– Igazán gyönyörű. – jegyezte meg Zayn.
– Pont mint az egymás iránt érzett szerelmük. – csatlakozott Liam, mire Harry elmosolyodott, és átvette tőle az idő közben elkészült italát.
– Remélem, Lou-nak is tetszeni fog! Viszont még nem tud róla, ezért kérlek ne említsétek! Meg fogom tenni, csak kivárom a legjobb alkalmat.
– Rendben.
– Akkor szerintem menjünk is vissza hozzá.

Ahogy beléptek, Zayn arcán rögtön látszott a meglepődés Louis-ra pillantva.
– Hát veled meg mi történt tesó? – kérdezte, s közben ledobta magát az egyik székre.
– Csak kaptam új alkatrészt. – nevetett fel. – Szerintem tök menő. De azért sokat segít.
– Oh, értem. Akkor megnyugodtam.
– Minden rendben van Lou? – tette fel Liam a mindennapossá vált kérdést. De nem sablonból, hanem, mert tényleg érdekelte Louis hogyléte. Úgy gondolta, fontos róla beszélni, mert rosszabb, ha elnyomja magában.

Louis pár másodpercig elgondolkozott.

– Jól vagyok. Mármint jobban, mint eddig.

Felkelt a székéről, s megfogta a szerelme apró kézfejét. A háta mögött helyet foglaló fiúk halványan elmosolyodtak és még lelkesebben dalolásztak. Pont egy gyönyörű szerelmes dal következett, mikor Harry belekezdett a mondandójába.

A fiúk kicsit halkabbra vették a hangerőt, hogy hallják, mit mond Harry.

A göndör nyelt egyet, ezzel próbálva eltüntetni a torkában lévő gombócot. A szíve szinte dupla olyan gyorsan dolgozott, mint általában. De tudta, hogy már nem léphet vissza, és nem is akart. Louis kíváncsian nézett fel a mellette álló göndörre, aki végre szólásra nyitotta a száját.

Lou, Drága szerelmem...
Valami baj van Hazzy? – szakította félbe, de H jelezte, hogy minden rendben.
Mióta bekerültél ide, nagyon sokat gondolkodtam. Rólunk, a szerelmünkről, az életünkről, és arról, hogy mi lesz ezután. Mostanában jöttem rá igazán, hogy mennyi elvesztegetett időt kellene még bepótolnunk. Hogy mennyi mindent szeretnék még közösen megcsinálni veled... De az egyik legfontosabbat most meg fogom tenni. Nem érdekel, hogy mennyi időnk van vissza, nem érdekel, hogy mások mit gondolnak, nem érdekel rajtad kívül senki és semmi más. Elérkeztem az életem egy olyan részéhez, ahol már pontosan tudom, hogy mit szeretnék. És én szeretnélek minden értelemben a magaménak tudni téged. A lehető legközelebb lenni hozzád. Mindig. Ezért szerezném feltenni neked életem legfontosabb kérdését. Csak annyira kérlek, hogy jól gondold át a választ. Szóval... – vett egy mély levegőt, és gyengén, de érezhetően megszorította Louis kezét. – Louis William Tomlinson, megengeded, hogy ezentúl is mindig mindenben támogassalak és melletted legyek? Megengeded, hogy a lehető legerősebb köteléket létrehozzam köztünk? Megtisztelsz azzal, hogy a férjem leszel? – térdelt le, s előhúzta az arany eljegyzési gyűrűt.

Louis-nak könnybe lábadt a szeme Hazz vallomásától, és a gyűrű látványától. Nem hitte el, hogy ez vele történik. Legszívesebben azonnal rávágta volna, hogy „igen", de hirtelen eszébe jutott, hogy a betegsége miatt át kell gondolnia a dolgot. Nem akart azzal még nagyobb fájdalmat okozni, H-nak, hogy egyszer el fog menni.

Beteg vagyok Hazz. – felelte szomorúan.
Tudom Lou, de nem érdekel. Szeretnélek boldoggá tenni az utolsó hónapjaidban, és szeretném, ha mindenki számára világos lenne, hogy mi egymáshoz tartozunk. A végsőkig, a legnagyobb fájdalmaid közepette is melletted leszek. Soha nem hagylak magadra. Ígérem. Megtisztelsz? – nézett a fátyolos kék szemekbe, s vette ki a gyűrűt a kis piros dobozkából, és Louis keze felé közelítette. A fiúnak néhány kósza könnycsepp szántotta végig arcát.
Igen Hazzy. Leszek a férjed. – suttogta édesen mosolyogva. A göndör felhúzta az ujjára a külön csak neki készített gyűrűt, majd magához ölelte újdonsült vőlegényét.
Szeretlek Szerelmem! Nagyon szeretlek! – kezdeményezett egy csókot, mibe Lou azonnal bele is egyezett.
Ez a videó megy is fel Twitterre. – jelentette ki győzelemittas arccal Liam, miközben a telefonját lóbálta. – Larry eljegyzést a népnek!

Harry és Louis nevetve vált ki a csókból Liam reakcióját látva.

Gratulálunk! – gyűltek köréjük az ágyra a többiek, és megcsodálták Louis gyűrűjét.
Köszönjük fiúk! – vonták egy nagy közös ölelésbe a másik hármat.

Louis a kórházba kerülése óta most érezte magát először felhőtlenül boldognak. A legjobb barátaival – akik szinte már a testvérei –, és a szerelmével körülvéve csak arra tudott gondolni, hogy milyen szerencsés ember.

6 megjegyzés:

 1. Sziaaaa bogyiii 😍❤

  ,,– Mióta bekerültél ide, nagyon sokat gondolkodtam. Rólunk, a szerelmünkről, az életünkről, és arról, hogy mi lesz ezután. Mostanában jöttem rá igazán, hogy mennyi elvesztegetett időt kellene még bepótolnunk. Hogy mennyi mindent szeretnék még közösen megcsinálni veled... De az egyik legfontosabbat most meg fogom tenni. Nem érdekel, hogy mennyi időnk van vissza, nem érdekel, hogy mások mit gondolnak, nem érdekel rajtad kívül senki és semmi más. Elérkeztem az életem egy olyan részéhez, ahol már pontosan tudom, hogy mit szeretnék. És én szeretnélek minden értelemben a magaménak tudni téged. A lehető legközelebb lenni hozzád. Mindig. Ezért szerezném feltenni neked életem legfontosabb kérdését. Csak annyira kérlek, hogy jól gondold át a választ. Szóval... – vett egy mély levegőt, és gyengén, de érezhetően megszorította Louis kezét. – Louis William Tomlinson, megengeded, hogy ezentúl is mindig mindenben támogassalak és melletted legyek? Megengeded, hogy a lehető legerősebb köteléket létrehozzam köztünk? Megtisztelsz azzal, hogy a férjem leszel? – térdelt le, s előhúzta az arany eljegyzési gyűrűt.
  Louis-nak könnybe lábadt a szeme Hazz vallomásától, és a gyűrű látványától. Nem hitte el, hogy ez vele történik. Legszívesebben azonnal rávágta volna, hogy „igen", de hirtelen eszébe jutott, hogy a betegsége miatt át kell gondolnia a dolgot. Nem akart azzal még nagyobb fájdalmat okozni, H-nak, hogy egyszer el fog menni.
  – Beteg vagyok Hazz. – felelte szomorúan.

  – Tudom Lou, de nem érdekel. Szeretnélek boldoggá tenni az utolsó hónapjaidban, és szeretném, ha mindenki számára világos lenne, hogy mi egymáshoz tartozunk. A végsőkig, a legnagyobb fájdalmaid közepette is melletted leszek. Soha nem hagylak magadra. Ígérem. Megtisztelsz? – nézett a fátyolos kék szemekbe, s vette ki a gyűrűt a kis piros dobozkából, és Louis keze felé közelítette. A fiúnak néhány kósza könnycsepp szántotta végig arcát.

  – Igen Hazzy. Leszek a férjed. – suttogta édesen mosolyogva. A göndör felhúzta az ujjára a külön csak neki készített gyűrűt, majd magához ölelte újdonsült vőlegényét.

  – Szeretlek Szerelmem! Nagyon szeretlek! – kezdeményezett egy csókot, mibe Lou azonnal bele is egyezett.

  – Ez a videó megy is fel Twitterre. – jelentette ki győzelemittas arccal Liam, miközben a telefonját lóbálta. – Larry eljegyzést a népnek!"

  Annyira gyönyörű itt sírok komolyan. Én...ez annyira szép. Én...ez TÖKÉLETES.
  Az elejen beszartam hogy Lou meghal. De nem. Helyette egy ilyen gyönyörű befejezés volt. Igaz szerelem.
  Szerelmes cukor bomba , izgalmas és vicc is volt benne. Lou biztos sexy a segged én szivesen kukkolnalak. 😂😊
  Meg érte Ennyit várni.
  Azt hiszem ez lesz az örök kedvenc részem.
  Gyönyörű lett. ❤
  Csak így tovább. Várom a következő részt.
  Puszi 😚 💋

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. *amikor azt hiszed, hogy végre kaptál valmi (építő)kritikát, de aztán rájössz, hogy csak Viki kimásolta a fél részt* 😂
   Sziaa Életem!
   Jöttem válaszolni.
   Elgondolkoztam rajta, hogy meghaljon-e most, vagy nem, de aztán rájöttem, hogy még sok mindent szeretnék beleírni. :)
   Lehet, hogy abban az oxigénben van valami humorbomba ;) :D
   Csak hogy legyen benne néha vicces részlet is.
   Köszönöm a dícséretet, és nagyon örülök, hogy tetszett. Azt hiszem Lou-t mindenki kukkolná, de főleg Harry-vel. ;)
   Hamar elment az a pár nap, mondtam én.
   Nagyon szerettem írni ezt a részt, és reméltem, hogy nektek is tetszeni fog. A komik száma nem ezt mutatja, de már ez sem szegi kedvem. Szeretem írni, és írni is fogom. ❤ Ha sikerül megírnom jövő héten, akkor jövő Vasárnap kint lesz. 😉
   Köszönöm a komit! ❤
   Puszi ❤❤

   Törlés
  2. *Hát igen. Nem is a fele 😂 *
   Mondtam hogy a kedvenc reszemet kifogom másolni. Meg is lett. Legkozelebb az egeszet bemásolom 😊😍😊

   Szerintem tökéletes. Most nem lattam benne helyes írási hibat. Precíz volt.
   Jaj bogyi hát ÉN itt vagyok 😍
   Szerencsed hogy nem még nem gyikaltad meg kulonben kivettem volna a hisztit 😉
   Larry pornó Úristen...be indult a fantázia. Ugye lesz sex is?

   Vasárnap??? Basszus addig tenyleg nem birom ki...😔

   Törlés
  3. 😂😂
   Sokszor átnéztem, úgyhogy csodálkoztam volna, ha lett volna benne.
   Hmm, hát idő kérdése, hogy mikor dobban utoljára a szíve... :(
   Hááát, gondoltam egy ilyen bónusz +18-as részre, de ez még nem biztos, szóval nem ígérem.
   Kibírod. Most is kibírtad ;) ❤❤

   Törlés
 2. Hát ahogy megkérte a kezét az gyönyörű volt tele érzelemmel és bevallom megkönnyeztem! Olyan jó lenne boldognak látni őket és egészségesnek a való életben is! Csak erre tudok gondolni!
  Liam viszont egy haláli figura imádom a beszólásait!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Annyira jó érzés látni, hogy milyen érzelmeket hoz ki belőled a rész, és a történet! 😢❤
   Igen, valóban nagyon jó lenne. Már igazán járna nekik!
   Hát kell valaki, aki azért tereli a rossz hangulatot :D 😂
   Köszönöm a komit! ❤❤

   Törlés