2016. október 16., vasárnap

Írói utószó

Sziasztok Drágaságok!

Hát ez is elérkezett. Lezárult a történet. Nem igazán tudom, hogy hogyan kezdjem, ezért először írok pár tényt/érdekességet a sztoriról.

1. Először úgy akartam, hogy Louis a kórházban hal meg, de miután elolvastam ezt↓ a komit, már tudtam, hogy nem ott fog.

2. Nagyon beszartam, amikor megláttam, hogy 2 olyan blogger is feliratkozott a blogra, akit olvasok/olvastam és nagyon féltem, hogy nem tudok megfelelni nekik és nem fog tetszeni neki a történet. De mivel nem kaptam tőlük komit, ezért nem tudom, hogy mit gondoltak róla.

3. Azt tudni kell rólam, hogy elég érdekesen "fangörcsölök" és én nem a fiúkra szoktam. Hanem ezekre:
(Ez a prológushoz volt)(Ez pedig az epilógushoz – azt hiszem)Ráadásul ezeket mind egy olyan embertől, aki már néhány Wattpados blogomat is inspirálta, és felnézek rá. Nem is fogtam fel igazán, hogy ő is olvasta. ❤

4. Kb. a 8. rész környékén tudtam meg, hogy a papám tüdőrákos és maximum 2 éve van vissza. Ezzel a tudattal még nehezebb volt megírni a sztorit.

5. Sosem volt titok, hogy Louis meg fog halni a végén, de Harry nem, viszont amikor írtam az epilógust valahogy mégis reménykedtem abban, hogy happy end lesz.

6. Nem határoztam meg a korukat. Volt olyan, amikor úgy írtam a részt, hogy Harry kis fiatal 18 éves, de aztán a vége felé már ugye 6 évet írtam (hogy annyi ideje vannak együtt) és ugye ebből tudható, hogy Louis 25 volt, Harry pedig 22.

7. Megfogadtam, hogy minimum 2000 szavas részeket fogok írni, de ez nem jött össze, úgyhogy maradtam a kb. 1500-nál.

8. Nem volt felépítve a történet, és ez szerintem látszik is. Mindez azért, mert nem tudok előre tervezni, ha meg megtervezem, akkor meg eltérek tőle. Tudom, hogy rengeteg hiba volt benne, meg szar szálak, de én így szerettem, ahogy van.

9. Eleinte úgy volt, hogy lesz Ziam szál, aztán ez csak abban a pusziban/ölelésben merült ki, amit Zayn adott Liam-nek, amikor meghozta a gyűrűt.

10. Zayn-t terveztem Harry támaszának (mert ugye Z volt Lou legjobb barátja), de aztán inkább Liam lett, mert ő szimpatikusabb volt.

11. Remegtem és nagyon sírtam, amikor elérkeztem ahhoz a jelenethez, amikor kimennek a kertbe, és Louis meghal. Annyira még sosem sírtam, mint akkor. Nagyon durva volt.

12. Szoktam zenét hallgatni a részek írása közben. Be is teszek néhányat:


Margaret Island - Eső (ezt a 10. résznél)


Evanescence - My Immortal (ha lett volna trailer, akkor ez lett volna a zenéje)Illetve sok Children of Distance számot.

13. Azért írtam meg ezt a történetet, hogy meg tudjam nézni, képes vagyok-e írni hosszabb blogot is. (Mert ugye többségében one shot-okat írok.)

14. Utólag rájöttem, hogy nem jó ez a cím. Jobb lett volna valami más, de ebből is látszik, hogy szar vagyok címadásból.

15. Mindent én csináltam a blogon. A dizájnt és a fejlécet is. Az első ilyesmi munkáim voltak.

16. Az elején még olyan képeket akartam a részekhez, hogy különböző montázsok, és abban vannak gifek is. De sajnos nem tudtam olyanokat csinálni, úgyhogy maradtam a gifek-nél.

17. A blog írása közben rájöttem, hogy imádok szomorú történeteket írni.

18. Büszke vagyok erre a történetemre. Mert nekem ez egy nagy lépés volt. Eddig ez a leghosszabb sztorim.

19. Majd lesz még karácsonykor egy one shot.

20. 6 feliratkozója volt a blognak és 1 rendszeres kommentelője – aki az epilógus kivételével minden részhez kommentelt.

Ezek lettek volna a tények és érdekességek.

Most pedig szeretném megköszönni mindenkinek, aki velem tartott ebben a kicsit több mint 2 hónapban! Köszönöm az összes kommentet, oldalmegjelenést, feliratkozást! Nagyon hálás vagyok nektek, amiért adtatok egy esélyt nekem, hogy kipróbálhassam, mennyire megy ez az egész írósdi.

Külön köszönöm Timbókvics Viktóriának, hogy mindig kommentelt, és erőt adott, ha szükségem volt rá. ❤ Imádlak Életem, és köszönöm, hogy vagy nekem!

A csoportom tagjainak is szeretném megköszönni, hogy olvasták a történetet, és kommentelgettek a képekhez, amit ízelítőként mindig kiraktam! ❤

A feliratkozóknak pedig a legnagyobb hálával tartozom. Nem gondoltam volna, hogy végül 6 kis angyalkával fogom befejezni a blogot. Köszönöm, hogy velem tartottatok! ❤

Szeretlek titeket! ❤

Karácsonykor még lesz majd egy one shot. ;)

Úgy gondolom, boldogan fogok visszaemlékezni erre a blogomra, mert ez volt az első, és olyan dolgokat értem el vele, amikre soha nem is gondoltam. Még jobban megszerettem az írást, és tudom, ez örök szenvedélyem marad.

A jövőben majd lesznek még blogjaim, de mostanság inkább Wattpad-on (@PeterVirag néven) fogok tevékenykedni, és írom az mpreg blogomat, és persze a többit is, ami ott van.

Ha esetleg ezután is szeretnétek velem tartani, akkor lépjetek be a facebook csoportomba, amihez ITT A LINK Itt mindig tartani fogom veletek a kapcsolatot, és informállak titeket a blogokról.

És így a végére még egyszer szeretném megköszönni, hogy velem tartottatok ebben a csodás időszakban! Mindig mosolyogva fogok feljönni ide, mert tudom, itt kezdődött minden.

Sors -Larry Stylinson ma bezárja kapuit.

2 megjegyzés:

 1. Itt sírok édesem ❤
  És sikito rohamom van!!! ÚRISTEN MÉG CSAK MOST FOGTAM FEL HOGY BEZÁRÓD A BLOGOT!!! EZ BORZALMAS!!! Már mint hogy bezarod ez...nem hiszem el...
  És hat egyelek meg de édes vagy 😍
  A 14. Pintal nem ertek egyet.
  Mi az hogy nem jo a cím??? Ostobaság chhh...
  TÖKÉLETES VOLT MINDEN SZÓ AMI ITT LE VAN IRVA EBBE A BLOGBA.
  Sajnalom hogy nem komiztam a 10 részhez. Nem volt erőm. Le sokkoltam. Es most fogtam fel. Ugy hogy oda is irok nem felejtettem el. 😉
  Woah...azt hiszem megyek lenyugodni mert még mindig sokkban vagyok es nem fogtam fel hogy Lou meghalt.
  Mondtam mar hogy kurva jo lett ez a blog? Mondtam mar mennyire imádlak amiert megirtad? Mondtam mar hogy IMADLAK SZERETLEK ES KICSESZETT KIBASZOTTUL KIKURT JOL IRSZ??

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Hát csak valahogy nem érzem elég jónak, de már nem fogom megváltoztatni.
   Semmi baj, hiszen nem volt kényszer ❤
   Köszönöm szépen az összes dícsérő szavadat!
   Mondtad már, és annyira jólesik! Köszönöm! Már nem tudok mit mondani...
   Úgy érzem, sírni fogok... :(
   Én is nagyon szeretlek, és köszönöm, hogy itt voltál! ❤❤

   Törlés